Hírek

Látogass el hozzánk – Bemutatkozó Nap

2022. január 26, szerda

Az Irány a PTE Kultúrfeszt pályaorientációs programsorozat keretén belül február 3-án a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar épületébe látogathatnak el a felvételi előtt álló diákok.

A programsorozat ezen élő extra napján a PTE összes Kara kitelepül az orvosi egyetem épületébe.  Azon hallgatók számára, akik az orvosi és a gyógyszerész pálya iránt érdeklődnek ez nagy előny, hiszen személyesen is ellátogathatnak az egyetemre, megnézhetik vadonatúj Campusunkat, mentor hallgatóinktől kérdezhetnek, akik segítenek minden felvételivel kapcsolatos kérés megválaszolásában, illetve a PTE ÁOK és GYTK induló képzéseinek (általános orvos, fogorvos, gyógyszerész, biotechnológia MSc, biotechnológia BSc) szakbemutató előadásait is meghallgathatják. 

Azon diákok számára, akik részt vesznek az eseményen igazolást adunk a részvételről.

Az igazolások kiállítását az Irány a PTE Kultúrfeszt végzi, így az eseményre regisztráció szükséges.

REGISZTRÁLOK 

Programterv

9:00 kezdés

10:00 Gyógyszerész szakbemutató előadás – Dr. Fittler András

10:30 Biotechnológia BSc és MSc szakbemutató előadás - Prof. Dr. Pongrácz Judit

11:00 Fogorvos szakbemutató előadás - Dr. Nagy Ákos

11:30 Általános orvos szakbemutató előadás - Dr. Czopf László

12:00-15:00 Beszélgetés Mentor hallgatóinkkal és Interaktív Intézetlátogatások

 

Szakbemutató előadásaink új épületünk földszinti (SIOT0032 terem) előadótermébe kerülnek megrendezésre. Az előadások megtekintése nem kötelező, teljesen opcionális, hogy az összes vagy csak egy kiválasztott előadást hallgatnak végig az érdeklődők. Szülők és diákok is egyaránt részt vehetnek ezen a programon, a fenti PTE Kultúrfesztes regisztrációt követően.

Mentor Hallgatóink a program teljes időtartalma alatt várnak mindenkit egy kihelyezett standnál, így az érdeklődők bármikor ellátogathatnak hozzájuk és feltehetik kérdéseiket.

Szeretnénk lehetőséget biztosítani interaktív programokon való részvételben is. Különböző intézeteinkbe (Anatómia, Igazságügy, valamint MediSkillsLab – Szimulációs Oktatási Központ) szervezünk látogatást, ahol betekintést nyerhetnek a középiskolások egy orvostanhallgató gyakorlati hétköznapjába, valamint különböző szimulációs eszközökön próbálhatják ki az orvoslás korszerű tudományát. 

Interaktív programjaink létszámkorlátozottak, így regisztáció szükséges, valamint ezen programunkra csak felvételiző diákok jelentkezhetnek!

Regisztrálni ide kattintva tudtok.

    

Fontos, hogy az esemény kizárólag védettségi igazolvánnyal látogatható, valamint a maszk viselése a rendezvény teljes időtartama alatt kötelező

Felmerülő kérdés esetén a +3672536120-as telefonszámon kérhetnek további információt.
 

 

Letölthető anyagok

 

Események

A hónap eseményei

2024 május
H K Sz Cs P Sz V
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2