Felvételi

E-felvételi

Az e-felvételit két nagy időszakra lehet osztani:

- Az első a jelentkezési határidőkig tart: ebben az időszakban a jelentkezés benyújtására használható a felület.

- A másik időszak kizárólag az elektronikus ügyintézésről szól a jelentkezési lapok beérkezése és feldolgozása után. Az ügyintézési funkciók azok számára is elérhetők, akik hagyományos módon, jelentkezési lapon jelentkeztek. Ekkor az egyszeri alkalommal elvégezhető sorrendmódosítást, a különböző személyes adatok módosítását és az időközben beszerzett dokumentumok feltöltését lehet megtenni a felületen keresztül.

Az e-felvételi használata

Automatikus navigálás, figyelmeztetések, hibaüzenetek, e-mailek és számos más funkció áll rendelkezésére a jelentkezőnek, amikor online módon nyújtja be felvételi kérelmét. A rendszer kidolgozásának köszönhetően a jelentkező úgy érezheti, nem feledkezhet meg semmiről, hiszen minden folyamat elektronikusan történik.

1) Regisztráció
Az elektronikus felvételi használatának első lépése, hogy regisztrálni kell honlapunkon. Többek között ekkor rögzíti a jelentkező az általa használt e-mail címet. A regisztrált ügyfelek bejelentkezés után a honlap fejlécében található "Profilom" listát lenyitva, vagy a személyes oldaluk bal menüjéből kiválasztva használhatják a regisztrációhoz kapcsolódó funkciókat, itt jelenik meg az E-felvételi is.

2) Felhasználási feltételek elfogadása
A regisztrációt követően az e-felvételi menüpontra történő első kattintáskor a jelentkezőnek el kell fogadnia a felhasználási feltételeket, amelyek pontosan rögzítik az e-felvételihez kapcsolódó jogokat és kötelezettségeket. Ezek megismerése és tudomásul vétele az elektronikus jelentkezés elengedhetetlen feltétele, az abban foglaltak a megfelelő használathoz kapcsolódóan mérvadóak.

3) Biztonsági kód kiküldése
Miután a jelentkező elfogadta a felhasználási feltételeket, a rendszer automatikusan kiküldi regisztrált e-mail címére egyedi biztonsági kódját. Ezt a kódot érdemes megőrizni, mert minden belépés alkalmával szükség van rá. (Ha szükséges, lehetőség van új biztonsági kód kérésére is.)

Az e-felvételi folyamata

Forrás: www.felvi.hu

Események

A hónap eseményei

2017 november
H K Sz Cs P Sz V
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
 • nov 4

  Fél éves érettségire felkészítő tanfolyam

  részletek »

 • nov 8

  Szekszárdi Garay János Gimnázium diákjai részére felvételi orientációs program

  részletek »

 • nov 15

  Előre - Látó Pécs, Pályaválasztási Kiállítás

  részletek »

 • nov 16

  Dunaújvárosi Széchenyi István Gimnázium - Tájékoztató felvételiző diákok részére

  részletek »

 • nov 17

  Egészségnap - Szombathely

  részletek »

 • nov 18

  Fél éves érettségire felkészítő tanfolyam

  részletek »

 • nov 23

  Hovatovább? - Felvételi Tájékoztató Nap középiskolás diákok részére

  részletek »

 • nov 25

  Fél éves érettségire felkészítő tanfolyam

  részletek »