Felvételi

E-felvételi

Az e-felvételit két nagy időszakra lehet osztani:

- Az első a jelentkezési határidőkig tart: ebben az időszakban a jelentkezés benyújtására használható a felület.

- A másik időszak kizárólag az elektronikus ügyintézésről szól a jelentkezési lapok beérkezése és feldolgozása után. Az ügyintézési funkciók azok számára is elérhetők, akik hagyományos módon, jelentkezési lapon jelentkeztek. Ekkor az egyszeri alkalommal elvégezhető sorrendmódosítást, a különböző személyes adatok módosítását és az időközben beszerzett dokumentumok feltöltését lehet megtenni a felületen keresztül.

Az e-felvételi használata

Automatikus navigálás, figyelmeztetések, hibaüzenetek, e-mailek és számos más funkció áll rendelkezésére a jelentkezőnek, amikor online módon nyújtja be felvételi kérelmét. A rendszer kidolgozásának köszönhetően a jelentkező úgy érezheti, nem feledkezhet meg semmiről, hiszen minden folyamat elektronikusan történik.

1) Regisztráció
Az elektronikus felvételi használatának első lépése, hogy regisztrálni kell honlapunkon. Többek között ekkor rögzíti a jelentkező az általa használt e-mail címet. A regisztrált ügyfelek bejelentkezés után a honlap fejlécében található "Profilom" listát lenyitva, vagy a személyes oldaluk bal menüjéből kiválasztva használhatják a regisztrációhoz kapcsolódó funkciókat, itt jelenik meg az E-felvételi is.

2) Felhasználási feltételek elfogadása
A regisztrációt követően az e-felvételi menüpontra történő első kattintáskor a jelentkezőnek el kell fogadnia a felhasználási feltételeket, amelyek pontosan rögzítik az e-felvételihez kapcsolódó jogokat és kötelezettségeket. Ezek megismerése és tudomásul vétele az elektronikus jelentkezés elengedhetetlen feltétele, az abban foglaltak a megfelelő használathoz kapcsolódóan mérvadóak.

3) Biztonsági kód kiküldése
Miután a jelentkező elfogadta a felhasználási feltételeket, a rendszer automatikusan kiküldi regisztrált e-mail címére egyedi biztonsági kódját. Ezt a kódot érdemes megőrizni, mert minden belépés alkalmával szükség van rá. (Ha szükséges, lehetőség van új biztonsági kód kérésére is.)

Az e-felvételi folyamata

 

Események

A hónap eseményei

2024 április
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5