Érettségire felkészítő tavaszi tábor

A tábor célja: A középiskolások segítséget kapjanak az emelt szintű érettségire való felkészüléshez, valamint betekintést nyerjenek az egyetemi légkörbe.

A tábor folyamán biológiakémia és fizika órákat tartunk. Az oktatás délelőtt és délután két dupla órában zajlik (összesen 4 dupla óra naponta). Az órák felén biológiát, míg másik felében választhatóan fizika vagy kémia tárgyat hallgathatnak a jelentkezők. A szabadidős programokra is nagy hangsúlyt fektetünk! Intézetlátogatásokat szervezünk, illetve minden este közösségi programokon vehetnek részt a középiskolások, ahol a csapatépítő feladatok mellett még a  felsőbb éves hallgatóinkkal is találkozhatnak.

TÁBOR INFORMÁCIÓK:

Kedves Érettségire Készülő Diákok!
Ezúton értesítünk, hogy a PTE ÁOK Tehetségért Mozgalom szervezete a 2021/2022. tanévben is szervez érettségire felkészítő konzultációs táborokat középiskolás tanulók számára. Korlátozás nélkül bármilyen korú diáktól (akár már nem diáktól is) elfogadunk jelentkezést. Felkészítő táborainkat a mai magyar felvételi rendszerhez próbáljuk igazítani. A táborban az emelt szintű érettségire készülőknek több, nehezebb és izgalmasabb feladatokat is ismertetünk.

A 2021/2022-es tanév folyamán a tavaszi tábor tervezett időpontja: 2022. április 13-16. 
Tábor helyszíne: PTE ÁOK Elméleti tömb oktatótermei (7624 Pécs, Szigeti út 12.)

tábori oktatás költsége étkezéssel (reggeli, ebéd, vacsora), kollégium igénylése nélkül 23.000 Forint.  Ezen összeget az online jelentkezés után, a válaszlevélben megadott számlaszámra történő átutalással lehet befizetni. A jelentkezés akkor válik érvényessé, miután az átutalási bizonylatot a tm@aok.pte.hu e-mail címre elküldik. Amennyiben igény van ÁFÁ-s számla kiállítására, azt a regisztrációt követően kapott válaszlevélben leírtak szerint kell megkérni.

Igény esetén kollégiumi szállásról is gondoskodunk. A táborozókat egy közeli középiskolai kollégiumban fogjuk tudni elszállásolni a tábor idejére 4620 Ft/éj áron, amit a tábor díjával együtt szülséges elutalni. Figyelem! A 18. évüket betöltött diákoknak Idegenforgalmi adó (IFA) fizetése is szükséges, melynek díja: 400 Ft/éj/fő.

  • Tábor díja szállással (3 éjszaka, 18 év alatt):  36.860 Ft
  • Tábor díja szállással (3 éjszaka, 18 év felett): 38.060 Ft 

 

Jelentkezési határidő: 2022. március 30.

Megjegyzés: A Középiskolai Partnerprogram keretében Karunk az iskola kijelölt kapcsolattartóinak jelzi a lehetőséget, a megadott keretszámot. Az iskola által számunkra a megjelölt határidőig visszaküldött névsorban szereplő diákok jogosultak a kedvezményes részvételre.

Felhívjuk továbbá figyelmüket arra, hogy a táborban való részvétel lemondása esetén a befizetett részvételi díjat csak betegség esetén tudjuk visszautalni, amennyiben a jelentkező orvosi igazolással azt igazolja.
Amennyiben igazolás szükséges az iskola felé a részvételről, a hiányzás igazolására, azt az utolsó részvételi napon kiállítjuk.

A regisztráció a befizetési bizonylat tm@aok.pte.hu e-mail címre történő elküldésével válik érvényessé.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a tábor helyei korlátozottak, maximum 80 főt tudunk fogadni.
A táborban való részvétel továbbá csak és kizárólag védettségi igatózolvánnyal lehetséges.

Szeretnénk felhívni a figyelmüket arra, hogy a járványügyi helyzetre való tekintettel a tábor megrendezésének körülményei a rajtunk kívülálló okok miatt bármikor változhatnak, ezáltal fenntartjuk a jogot arra, hogy a tábor lemondásra is kerülhet.

Események

A hónap eseményei

2024 április
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5