Kedves Középiskolás Diákok!

2024. június 27 - július 2. között rendezzük meg Karunkon a „Középiskolások Hete” elnevezésű, egyhetes nyári orientációs tábort. Az eseményre 9-13. évfolyamos középiskolás diákokat várunk, akik érdeklődnek az általános orvos-, fogorvos-, gyógyszerésztudományi képzés, valamint az orvosi biotechnológia képzés iránt.

Az egyhetes program során a résztvevők ismeretterjesztő előadásokat hallgathatnak, kísérleteket végezhetnek, bepillantást nyerhetnek laboratóriumaink, intézeteink, klinikai osztályaink munkájába. A délutáni, esti órákban a felsőbb éves hallgatóink által szervezett programok – Quiz Night, városi vetélkedő – sora várja a vállalkozó szellemű résztvevőket.

A tábor lezárását követően a hallgatók igény szerint továbbra is tarthatják a kapcsolatot Karunkkal, hallgatói mentoraink révén.  Az érdeklődőknek lehetőségük lesz bekapcsolódni a tehetséggondozó programjainkba is.

A tábor díja étkezéssel (reggeli, ebéd, vacsora) együtt 45.000 Forint. A részvételi díjat kizárólag átutalásos formában fogjuk tudni elfogadni, a jelentkezés elfogadásának visszaigazolását követően.

Igény esetén kollégiumi szállásról is gondoskodunk. A táborozókat egy közeli középiskolai kollégiumban fogjuk tudni elszállásolni a tábor idejére. Szállást azon jelentkezők számára tudunk biztosítani, akik ezt az igényüket a jelentkezési lapon, a jelentkezési határidőig jelzik. A jelentkezés elfogadását követően a részvételi díjjal együtt szükséges átutalni a szállás díját azon jelentkezők számára, akik kollégiumi elhelyezést igényeltek. Ennek összegéről később adunk tájékoztatást.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a szálláson rendelkezésre álló szobák eltérő kategóriájúak és felszereltségűek, így arra, hogy ki milyen szobába kerül, a szervezőknek ráhatása nincsen!

Jelentkezni az űrlap kitöltésével lehetséges 2024. május 6-ától!

A nyári táborban való részvétel feltétele:

 • középiskolai hallgatói jogviszony, 9.-13. osztály,
 • motivációs levél írása:
  • formai követelmények:
   • minimum 500 karakter, maximum 3000 karakter
   • Times New Roman betűtípus, 12-es betűméret, 1,5-ös sorköz, sorkizárt szöveg
   • fájl neve: Jelentkező neve motivációs levél (pl. Minta János motivációs levél)

A jelentkezésre és a motivációs levél feltöltésére a regisztrációs űrlap kitöltésekor van lehetőség!

Jelentkezési időszak: 2024. május 6-31. között!

 

A regisztrációhoz kitöltendő űrlap ezen a linken található:
REGISZTRÁLJ ITT!

Tábor helyszíne: PTE ÁOK Elméleti tömb (7624 Pécs, Szigeti út 12.)

Felhívjuk minden kedves érdeklődő figyelmét, hogy a jelentkezést akkor tekintjük véglegesnek, amikor a regisztrációs válaszlevélben megadott bankszámlaszámra megtörtént a tábor díjának az átutalása, és az erről szóló bizonylatot a tm@aok.pte.hu e-mail címre elküldte. A részvételi díj befizetésének határideje: 2024. június 14.

Felhívjuk továbbá a figyelmet arra, hogy a táborban való részvétel lemondása esetén a befizetett részvételi díjat csak betegség esetén tudjuk visszautalni, amennyiben a jelentkező orvosi igazolással azt igazolja.

Ha kérdésed van a táborral kapcsolatban azt a tm@aok.pte.hu e-mail címen vagy a +36 30 143 7035-ös telefonszámon felteheted.

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

 

Addig is kövess minket FacebookonInstán, vagy TikTokon, hogy minden információról azonnal értesülhess.

 

Események

A hónap eseményei

2024 július
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
 • júl 3

  Pécsi orvosis/gyógyszerész leszek! - Piknik végzős diákoknak

  részletek »