Hírek

HUMANS OF POTE 33. - Vizeli Mária Beáta - 5.ÉVES GYÓGYSZERÉSZHALLGATÓ

2020. december 9, szerda

Humans of POTE 33.
@Confabula

 
 
"Gyermekkoromban már megpecsételődött, mivel szeretnék majd felnőttként foglalkozni. Harmadik gyermekként születtem, mindig volt közülünk valaki beteg, ezért gyakran mentünk édesanyánkkal a patikába. Az officinába belépve gyakran éreztem azt a különleges illatot, amely egy egész életre meghatározóan nyomot hagyott bennem, teljesen beleszerettem. Elhatároztam, hogy felnőttként majd gyógyszertárban szeretnék dolgozni. Mindig nagy megbecsüléssel tekintettem az ott dolgozó emberekre, akik függetlenül attól, hogy hétköznap, vagy éppen ünnepnap van, folyamatosan segítik beteg embertársaikat.
 
Gyógyszerész hallgatóként nem munkaként, sokkal inkább hivatásként tekintek a gyógyszertári munkára, és remélem, hogy a diploma megszerzését követően, jövőre már én is a tára másik oldalán leszek, csatlakozva a szolgálattevők táborához.
Az egyetemi tanulmányok során számtalan különleges és kivételes tudással rendelkező oktató gondoskodott arról, hogy megfelelő tudással és látásmóddal felvértezve dolgozhassak a későbbiekben.
Szabadidőmben szívesen készítek süteményeket, a családtagok nagy örömére. Pontosan mérem a grammokat illatos szappanjaimhoz is, melyeket meglepetésként szoktam ajándékozni.
 
Tanulmányaimban sokat segített, hogy óvodás korom óta sakkozom. Szeretem ezt a stratégiai- logikai játékot, amely kitartóvá tett és ellenfeleim tiszteletére nevelt. Diákként nemzetközi és országos bajnokságokon értem el kiemelkedő helyezéseket, mostanra pedig országos versenybírói és oktatói licensszel is rendelkezem, és igyekszem átadni azt a tudást és szeretetet a sport iránt, amit egykor oktatóimtól kaptam.
 
A Gyógyszerésztudományi Kar megalakulásakor helyet kaptam a Kari Tanácsban, ahol most is örömmel képviselem a hallgatótársaimat, illetve az egyetemi tanulmányok alatt az évfolyam küldöttgyűlési képviselőjeként is tevékenykedhettem.Minden hallgatónak azt javasolom, hogy éljen az egyetem adta plusz lehetőségekkel, TDK-zon, vegyen részt Teddy Maci programban, ismerje meg a szakkollégium adta pozitívumokat és nem utolsó sorban mérettesse meg magát hallgatói versenyeken, mert ezekre fog igazán emlékezni."
 
 
Vizeli Mária Beáta - ötödéves gyógyszerészhallgató

Események

A hónap eseményei

2024 április
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5